Call of Duty: Vanguard open beta duurt twee dagen langer

Geeft iedereen meer tijd.

De Call of Duty: Vanguard open bèta duurt twee dagen langer. Dat onthult Activision via Twitter.

Activision verlengt de open bèta zodat spelers die de game niet pre-orderden meer tijd krijgen om alle nieuwe features uit te testen. Om die reden eindigt de Call of Duty: Vanguard open bèta nu op 22 september om 19:00 uur.

Dat laatste is vooral goed nieuws voor spelers die afgelopen weekend geen tijd hadden om de game te testen en level 20 te bereiken. Wie dat laatste verwezenlijkt, krijgt bij de release van Vanguard immers een RAT-A-TAT blueprint.

In ander nieuwe ontdek je dat Call of Duty: Warzone hardware bans waarschijnlijk worden overgedragen naar Vanguard. Meer informatie over Call of Duty: Vanguard vind je op onze website.

Advertentie

Ga naar comments (0)

Over de auteur

Glenn Nouws

Glenn Nouws

medewerker

Door een spierziekte rolt Glenn door het leven in een elektrische rolstoel en is hij een gedreven Powerchair hockey-speler. Sinds zijn eerste aanraking met de PlayStation 1 is hij ook verslaafd aan alles wat met gaming te maken heeft.

Gerelateerde content

Verder op de site...

Reacties (0)

Verberg laag-scorende commentaren
Sorteer op
Thread