Total War: Warhammer 3 release uitgesteld

Chaotische ontwikkeling.

Creative Assembly stelt de release van Total War: Warhammer 3 uit. Die release stond normaal gezien voor eind dit jaar gepland, maar wordt uitgesteld naar begin 2022. Een exacte datum is er nog niet.

Via een bericht op Twitter verontschuldigt de ontwikkelaar zich voor de vertraging, maar belooft hij ter compensatie ook om binnenkort nieuwe details over de game te onthullen. Morgen wordt bijvoorbeeld Grand Cathay toegelicht, één van de speelbare facties in de game.

Het slotstuk van de Warhammer-trilogie oogt alvast veelbelovend. Voor het eerst zijn immers ook de verschillende Chaos-facties speelbaar: Khorne, Nurgle, Slaanesh en Tzeentch.

Kun je niet wachten? Ook het tweede deel in de reeks blijft tot op vandaag een absolute aanrader, zoals je leest in Bruce zijn Total War: Warhammer 2 review.

Advertentie

Ga naar comments (0)

Over de auteur

Michiel De Coninck

Michiel De Coninck

Nostalgicus

Michiel kijkt met veel nostalgie terug naar 'de goede oude tijd', toen de Sega Dreamcast nog hip was en DLC nog gewoon een expansion heette. Hij heeft verder een onverklaarbare voorliefde voor point-and-click adventure games.

Gerelateerde content

Verder op de site...

FIFA 22 Web App en Companion App - Alle info die je nodig hebt

Alles over FIFA 22 Web App en Companion App dat je moet weten.

Dit zijn de gratis PlayStation Plus games van oktober

De concurrentiestrijd is losgebarsten.

Feature | FIFA 22 release - Waar en wanneer kun je FIFA 22 kopen?

Alles over de launch, pre-order, edities en nog meer.

Reacties (0)

Verberg laag-scorende commentaren
Sorteer op
Thread