Uncharted: Legacy of Thieves Collection aangekondigd

Voor pc en PlayStation 5.

Naughty Dog remastert de laatste twee games uit de Uncharted-reeks en bundelt die in Uncharted: Legacy of Thieves Collection. Die bundel komt begin 2022 eerst uit voor PlayStation 5 en kort daarna ook voor pc. Dat onthulde de ontwikkelaar tijdens de PlayStation Showcase van 9 september.

Uncharted: Legacy of Thieves Collection bevat Uncharted 4: A Thief's End en Uncharted: The Lost Legacy. In A Thief's End gaat Nathan Drake op zoek naar de verloren schat van Captain Avery. Daarvoor reist Nathan af naar de piratenkolonie Libertalia in de jungle van Madagascar.

The Lost Legacy draait daarentegen om de voormalige slechterik Chloe Frazer en de gerenommeerde huurling Nadine Ross. Die vrouwelijke hoofdpersonages proberen in de Indische bergketen West-Ghats de Golden Tusk of Ganesh te vinden.

Het is geen grote verrassing dat Uncharted 4 uitkomt op pc. Eerder onthulde Sony in een presentatie dat Uncharted 4 een pc-versie krijgt. Dat de game een remaster krijgt en in een bundel zit met Uncharted: The Lost Legacy is dan weer een welgekomen extra.

Advertentie

Ga naar comments (0)

Over de auteur

Glenn Nouws

Glenn Nouws

medewerker

Door een spierziekte rolt Glenn door het leven in een elektrische rolstoel en is hij een gedreven Powerchair hockey-speler. Sinds zijn eerste aanraking met de PlayStation 1 is hij ook verslaafd aan alles wat met gaming te maken heeft.

Gerelateerde content

Verder op de site...

Castlevania Advance Collection aangekondigd

Onthuld tijdens Nintendo Direct.

Razer breidt console-line-up uit met nieuwe hardware

Headsets, laadstation en controller.

Feature | FIFA 22 release - Waar en wanneer kun je FIFA 22 kopen?

Alles over de launch, pre-order, edities en nog meer.

Reacties (0)

Verberg laag-scorende commentaren
Sorteer op
Thread