Knights of the Old Republic Remake aangekondigd

Timed exclusive voor PlayStation 5 en pc.

Tijdens de afgelopen PlayStation Showcase is Knights of the Old Republic Remake officieel aangekondigd. Er deden al maanden geruchten de ronde over het bestaan van die game en die zijn nu ook bevestigd. Ontwikkelaar Aspyr staat in voor de remake.

Aspyr verzorgde in het verleden al heel wat ports van andere games. Voor deze remake laat het team zich naar eigen zeggen bijstaan door 'veteranen uit de industrie die aan geweldige RPG's hebben gewerkt, net als enkele leden van het team dat de originele Knights of the Old Republic heeft gemaakt'.

Een releasedatum voor Knights of the Old Republic Remake is er nog niet. Via de PlayStation Blog laat Aspyr weten dat de game nog in een vroege fase van ontwikkeling is.

Bij de uiteindelijke release komt de game op console tijdelijk exclusief naar de PlayStation 5. daarnaast komt er ook een versie voor de pc.

Advertentie

Ga naar comments (0)

Over de auteur

Michiel De Coninck

Michiel De Coninck

Nostalgicus

Michiel kijkt met veel nostalgie terug naar 'de goede oude tijd', toen de Sega Dreamcast nog hip was en DLC nog gewoon een expansion heette. Hij heeft verder een onverklaarbare voorliefde voor point-and-click adventure games.

Gerelateerde content

Verder op de site...

Reacties (0)

Verberg laag-scorende commentaren
Sorteer op
Thread