Gerucht: Alan Wake Remastered komt in oktober uit

In de spotlight.

Op de websites van verschillende webwinkels zijn pagina's opgedoken voor Alan Wake Remastered. Hoewel die game nog steeds niet officieel is aangekondigd door Remedy Entertainment, doen er al langer geruchten over die remaster de ronde. Websites als Rakuten Taiwan lijken dat nieuws nu te bevestigen.

Volgens verschillende websites zou de game op 5 oktober uitkomen. Insider Daniel Ahmad heeft het gerucht eveneens bevestigd en laat via Twitter weten dat de officiële aankondiging waarschijnlijk volgende week volgt. De game zou naar de PlayStation 4, PlayStation 5, Xbox One en Xbox Series X/S komen.

Deze zomer werden ook al verwijzingen naar Alan Wake Remastered en Final Fantasy 7 Remake in de Epic Games Store. Daarnaast doet ook het gerucht de ronde dat Alan Wake 2 in ontwikkeling is.

Advertentie

Ga naar comments (0)

Over de auteur

Michiel De Coninck

Michiel De Coninck

Nostalgicus

Michiel kijkt met veel nostalgie terug naar 'de goede oude tijd', toen de Sega Dreamcast nog hip was en DLC nog gewoon een expansion heette. Hij heeft verder een onverklaarbare voorliefde voor point-and-click adventure games.

Gerelateerde content

Verder op de site...

Reacties (0)

Verberg laag-scorende commentaren
Sorteer op
Thread