eFootball 2022 release bekendgemaakt

FIFA 22 PESten.

Konami heeft de release van eFootball 2022 bekendgemaakt. De gratis voetbalgame komt op 30 september 2021 uit.

Het gaat om de eerste uitrol van de free-to-play PES-opvolger eFootball 2022. Volgens de Japanse uitgever is de release in principe een demo van eFootball 2022. Later volgen gratis updates die de game van meer content voorzien.

Bij de eerste versie zijn negen teams speelbaar, waaronder FC Barcelona en FC Bayern München. Daarnaast kun je het digitale gras betreden van zes stadions zoals Camp Nou en de Allianz Arena.

Je speelt in vooraf bepaalde online matches tegen elkaar. Spelers van verschillende consolegeneraties kunnen ook tegen elkaar spelen; PlayStation 4 tegen PlayStation 5 en Xbox One tegen Xbox Series X/S.

In de herfst volgt een gratis update met onder andere Creative Teams, Creative League, Challenge Events en Quick Matches. Ook wordt er dan een in-game puntensysteem geïntroduceerd waarmee je door progressie of tegen betaling nieuwe spelers kunt aanschaffen. In de toekomst staan meer updates in de planning waarmee je teams, kleding en spelers kunt aanpassen.

eFootball 2022 komt op 30 september als eerste versie voor pc, PlayStation 4, PlayStation 5, Xbox One, Xbox Series X/S, iOS en Android uit. Dat is één dag voor de officiële FIFA 22 release.

Advertentie

Ga naar comments (0)

Over de auteur

Yvo Kieviet

Yvo Kieviet

Taalfirtuoos

Overdag kantoorslaaf, 's nachts superheld. En tussendoor ook nog eens fervent gamer. Heeft overigens een bloedhekel aan bakfietsen.

Gerelateerde content

Verder op de site...

FIFA 22 Web App en Companion App - Alle info die je nodig hebt

Alles over FIFA 22 Web App en Companion App dat je moet weten.

Dit zijn de gratis PlayStation Plus games van oktober

De concurrentiestrijd is losgebarsten.

Feature | FIFA 22 release - Waar en wanneer kun je FIFA 22 kopen?

Alles over de launch, pre-order, edities en nog meer.

Reacties (0)

Verberg laag-scorende commentaren
Sorteer op
Thread