GTA Online krijgt nieuwe mode met gocarts

Kart Krash: Full Auto.

Rockstar Games heeft in de nieuwste update voor GTA Online een nieuwe modus met gocarts toegevoegd aan de game. In Kart Krash: Full Auto neem je het alleen of met een team op tegen andere spelers met bewapende autootjes.

Gocarts zitten al langer in de game, maar in de nieuwe modus heb je nu een afzonderlijke arena waar je het tegen anderen opneemt. Het eindresultaat lijkt sterk op bijvoorbeeld de Battle Mode uit Mario Kart.

Kart Krash: Full Auto speel je met maximaal acht spelers. Iedereen begint met een standaard gocart met een machinegeweer, maar tijdens de game verzamel je power-ups waarmee je je voertuig in onder andere een tank of monster truck verandert.

Intussen blijft het wachten op een volwaardige opvolger voor de game. Wij hebben alvast alle GTA 6 geruchten voor je verzameld.

Advertentie

Ga naar comments (0)

Over de auteur

Michiel De Coninck

Michiel De Coninck

Nostalgicus

Michiel kijkt met veel nostalgie terug naar 'de goede oude tijd', toen de Sega Dreamcast nog hip was en DLC nog gewoon een expansion heette. Hij heeft verder een onverklaarbare voorliefde voor point-and-click adventure games.

Gerelateerde content

Verder op de site...

Reacties (0)

Verberg laag-scorende commentaren
Sorteer op
Thread