Pokémon 25: The Blue EP vanaf nu beschikbaar

Samen met Red.

Pokémon 25: The Blue EP is vanaf nu verkrijgbaar. De bijhorende Pokémon 25: The Red EP was al langer beschikbaar.

Waar The Red EP nieuwe nummers van artiesten bevat zoals 'Take It Home' van Mabel, remixt The Blue EP de drie nummers van The Red EP. ZHU is de remixer van dienst.

Volgens The Pokémon Company zet deze unieke dubbele aanpak van The Blue EP en The Red EP de traditie verder van de Pokémon-hoofdserie en vormt het in het bijzonder een eerbetoon aan Pokémon Red en Pokémon Blue.

Je kunt hier Pokémon: The Blue EP op Spotify beluisteren.

"De remixen van ZHU voor Pokémon 25: The Blue EP vormen een speciaal onderdeel van het muziekspektakel P25 Music", aldus Colin Palmer, Vice President Marketing bij The Pokémon Company International. "Met zijn alternatieve versies van de nummers op The Red EP kunnen muziekliefhebbers een stukje Pokémon-geschiedenis beleven en tegelijkertijd genieten van iets totaal nieuws en anders."

"Pokémon-fans zullen met name de geluidseffecten uit klassieke Pokémon-videospellen in enkele van zijn nummers op prijs stellen. De bijzondere remixkwaliteiten en de unieke sound van Zhu in combinatie met de prachtige originele nummers vormen weer een muzikale verbreding van de geweldige wereldwijde groep van artiesten die mede vormgeven aan de viering van het 25-jarig jubileum van Pokémon."

ZHU heeft ook een eigen merchandisecollectie die zijn ontwerpen combineert met thema's en personages uit Pokémon. Wil je meer weten over de collectie, registreer je dan zeker op de officiële P25 Music Store.

Dit najaar brengt Capitol Records dan het verzamelabum Pokémon 25: The Album uit, waar de remixes ook op te vinden zijn.

Advertentie

Ga naar comments (0)

Over de auteur

Carl Vander Maelen

Carl Vander Maelen

Muggenzifter

Gepassioneerde gitarist die games zoveel als mogelijk in zijn doctoraat in het Recht probeert te betrekken.

Gerelateerde content

Verder op de site...

Reacties (0)

Verberg laag-scorende commentaren
Sorteer op
Thread