Assassin's Creed Odyssey draait binnenkort aan 60 FPS op PlayStation 5 en Xbox Series X/S

Dubbel plezier.

Ubisoft brengt op dinsdag 24 augustus een nieuwe update uit voor Assassin's Creed Odyssey. Dankzij patch 1.6.0 kun je de game aan 60 frames per seconde spelen op de PlayStation 5 en Xbox Series X/S. Tot nog toe was de framerate op de nieuwe consoles via backward compatibility beperkt tot 30 FPS.

Je kunt de patch vanaf dinsdagochtend om 08:00 uur downloaden. Op de PlayStation 5 is de bestandsgrootte van de update 470MP, op de Xbox Series X/S is dat 370 MB. Voorlopig heeft Ubisoft nog niets laten weten over eventuele andere nieuwe features in de update.

Assassin's Creed Odyssey kwam in 2018 uit. Maarten beschreef destijds in zijn Assassin's Creed Odyssey review waarom de game allesbehalve een Griekse tragedie is.

Advertentie

Ga naar comments (0)

Over de auteur

Michiel De Coninck

Michiel De Coninck

Nostalgicus

Michiel kijkt met veel nostalgie terug naar 'de goede oude tijd', toen de Sega Dreamcast nog hip was en DLC nog gewoon een expansion heette. Hij heeft verder een onverklaarbare voorliefde voor point-and-click adventure games.

Gerelateerde content

Verder op de site...

Reacties (0)

Sorry! De reacties op dit artikel zijn gesloten.

Verberg laag-scorende commentaren
Sorteer op
Thread