Voetbalclub Real Betis kondigt nieuwe speler aan met GTA 4-parodie

"Oh boy, here we go again".

Voetbalclub Real Betis heeft op een wel heel bijzondere manier de komst van de Argentijnse verdediger Germán Pezzella aangekondigd. In een filmpje op Twitter leeft teamgenoot Aitor Rubial zich helemaal uit in een parodie op Grand Theft Auto 4.

In het filmpje wandelt Rubial naar het stadium van de club. Niet alleen zijn op het scherm de minimap en HUD van van Grand Theft Auto te zien, Rubial gebruikt ook dezelfde typische wandelstijl als GTA 4-hoofpersonage Niko Bellic.

Rubial begint het filmpje bovendien met de uitspraak "Oh boy, here we go again", een knipoog naar de 'ah shit, here we go again'-meme uit Grand Theft Auto: San Andreas.

Uiteindelijk arriveert Rubial in het stadium om zijn nieuwe teamgenoot Germán Pezzella zijn shirt te overhandigen. Dat gaat uiteraard gepaard met de typische 'Mission Passed'.

Advertentie

Ga naar comments (0)

Over de auteur

Michiel De Coninck

Michiel De Coninck

Nostalgicus

Michiel kijkt met veel nostalgie terug naar 'de goede oude tijd', toen de Sega Dreamcast nog hip was en DLC nog gewoon een expansion heette. Hij heeft verder een onverklaarbare voorliefde voor point-and-click adventure games.

Gerelateerde content

Verder op de site...

Castlevania Advance Collection aangekondigd

Onthuld tijdens Nintendo Direct.

Razer breidt console-line-up uit met nieuwe hardware

Headsets, laadstation en controller.

Feature | FIFA 22 release - Waar en wanneer kun je FIFA 22 kopen?

Alles over de launch, pre-order, edities en nog meer.

Reacties (0)

Sorry! De reacties op dit artikel zijn gesloten.

Verberg laag-scorende commentaren
Sorteer op
Thread