Skyrim Anniversary Edition aangekondigd

Vanaf nu kun je ook vissen in Skyrim.

Bethesda heeft tijdens QuakeCon 2021 de Skyrim Anniversary Edition aangekondigd voor PlayStation 4, PlayStation 5, Xbox One en Xbox Series X/S. Die nieuwe versie komt uit op 11 november, exact tien jaar na de oorspronkelijke release van Skyrim.

De Anniversary Edition bundelt de basisgame, alle uitbreidingen en meer dan 500 mods uit de Creation Club. Je kunt dus naar believen nieuwe wapens, vijanden en quests toevoegen aan de game. De Anniversary Edition is afzonderlijk te koop, maar er komt ook een betalende upgrade voor wie Skyrim al heeft.

12

Daarnaast krijgen alle eigenaars van de Skyrim Special Edition ook enkele gratis updates. Zo krijgt de game een een update voor de PlayStation 5 en Xbox Series X/S. Daarnaast krijgt iedereen ook drie gratis mods uit de Creation Club. Die voegen vissen, een survival mode en enkele nieuwe quests toe.

Alle gratis updates komen ook naar de versie van Skyrim op Xbox Game Pass. Twee jaar geleden verkozen we Skyrim nog tot een van de beste games van het decennium.

Advertentie

Ga naar comments (0)

Over de auteur

Michiel De Coninck

Michiel De Coninck

Nostalgicus

Michiel kijkt met veel nostalgie terug naar 'de goede oude tijd', toen de Sega Dreamcast nog hip was en DLC nog gewoon een expansion heette. Hij heeft verder een onverklaarbare voorliefde voor point-and-click adventure games.

Gerelateerde content

Verder op de site...

De 5 best verkochte games deze week

Week 36 (6 t/m 12 september 2021).

Feature | FIFA 22 Career Mode - Wat is er nieuw in de carrièremodus

Alles over Manager Career, Player Career en nog meer.

Feature | FIFA 22 FUT - Wat is er nieuw in FIFA Ultimate Team?

Alles over FUT Divisions, Champions, Heroes en nog meer.

Feature | FIFA 22 release - Waar en wanneer kun je FIFA 22 kopen?

Alles over de launch, pre-order, edities en nog meer.

Reacties (0)

Verberg laag-scorende commentaren
Sorteer op
Thread