Dying Light 2 komt aan bod tijdens gamescom 2021

Parkour, combat en facties.

Ontwikkelaar en uitgever Techland laat op 26 augustus om 20:00 uur meer details over Dying Light 2 op ons los via een nieuwe aflevering van Dying 2 Know. Dat maakt hij bekend via Twitter.

Volgens Techland is parkour een belangrijk element in Dying Light 2. In de aflevering krijg je meer informatie over hoe creatief parkour je gameplaystijl bevordert. Verder kom je meer te weten over de ontwikkeling van de geavanceerde en realistische bewegingen die je in de game maakt, ontdek je waar Techland zijn inspiratie haalde voor de wapens en krijg je meer informatie over de gevechten en de verschillende facties.

Dying Light 2 komt op 7 december uit voor pc, PlayStation 4, PlayStation 5, Xbox One en Xbox Series X/S. Wie voor de release aan de slag wil met de eerste game in de reeks, leest best eens de Dying Light review.

Advertentie

Ga naar comments (0)

Over de auteur

Glenn Nouws

Glenn Nouws

medewerker

Door een spierziekte rolt Glenn door het leven in een elektrische rolstoel en is hij een gedreven Powerchair hockey-speler. Sinds zijn eerste aanraking met de PlayStation 1 is hij ook verslaafd aan alles wat met gaming te maken heeft.

Gerelateerde content

Verder op de site...

Reacties (0)

Sorry! De reacties op dit artikel zijn gesloten.

Verberg laag-scorende commentaren
Sorteer op
Thread