Call of Duty: Vanguard officieel aangekondigd

Keer terug naar Wereldoorlog 2.

De volgende Call of Duty-game heet Call of Duty: Vanguard. Dat maakt uitgever Activision officieel bekend via een reveal trailer en een evenement in Warzone.

Wat we eigenlijk al even wisten, is dus eindelijk officieel: de Call of Duty voor 2021 heet Call of Duty: Vanguard en keert terug naar de Tweede Wereldoorlog. De game komt op 5 november uit voor PlayStation 4, PlayStation 5, Xbox One, Xbox Series X/S en pc.

Call of Duty: Vanguard vertelt het verhaal van de allereerste Special Forces en volgt vier verschillende personages: een Brit, een Australiër, een Amerikaan en een Rus. Met hen verken je levels aan het Westelijke en Oostelijke Front, het Pacific Theater en Noord-Afrika.

Wanneer de game verkrijgbaar is, kun je in de multiplayer meteen met 20 maps aan de slag. Activision belooft op een later tijdstip meer informatie te geven over de multiplayer-modi, maar we weten alvast dat er een nieuwe versie van Champion Hill komt en dat er ook een Zombie-modus is.

Call of Duty: Vanguard ondersteunt zowel cross-play als cross-progression. Dat betekent dat alle spelers het tegen elkaar kunnen opnemen in multiplayer, los van op welk platform ze spelen. Dankzij cross-progression neem je je gemaakte progressie mee wanneer je van platform wisselt. Als je bijvoorbeeld start op de PlayStation 4 maar vervolgens overschakelt naar de pc, dan zullen je profiel, vooruitgang en statistieken met je meereizen.

Nieuwsgierig naar wat we nog zoal weten over Call of Duty: Vanguard? Lees dan ons artikel met alle info over de Call of Duty: Vanguard release en gameplay.

Advertentie

Ga naar comments (0)

Over de auteur

Bruce Vandeweyer

Bruce Vandeweyer

Moraalfilosoof

Begon in de kleuterschool met gamen en is sindsdien nooit gestopt. Ontwikkelde de afgelopen jaren een bijna ongezonde Dark Souls obsessie, waarvan hij vandaag probeert af te kicken door zich toe te leggen op adventure en indie games.

Gerelateerde content

Verder op de site...

Reacties (0)

Sorry! De reacties op dit artikel zijn gesloten.

Verberg laag-scorende commentaren
Sorteer op
Thread