Pokémon Presents livestream aangekondigd voor volgende week

Draait rond nieuwste Pokémon-titels.

The Pokémon Company laat weten dat er op woensdag 18 augustus om 15:00 uur een Pokémon Presents-livestream gehouden wordt. Dat maakt het bedrijf zelf bekend via Twitter.

Tijdens de stream onthult The Pokémon Company meer informatie over Pokémon Brilliant Diamond, Pokémon Shining Pearl en Pokémon Legends Arceus. Hoe lang de stream precies duurt en of er ook nog wat tijd besteed wordt aan andere games houdt het bedrijf voor zichzelf.

Pokémon Brilliant Diamond en Pokémon Shining Pearl zijn remakes van Pokémon Diamond en Pearl. Deze verschenen in 2007 voor de Nintendo DS. Pokémon Legends Arceus daarentegen is een geheel nieuwe game waarin je een oudere en feodale versie van de Sinnoh-regio verkent en de allereerste Pokédex samenstelt. Pokémon Legends Arceus zal ook volledig in 3D zijn én een nieuw battlesystem kennen.

De Pokémon Brilliant Diamond en Pokémon Shining Pearl release op de Switch staat op 19 november gepland. Op Pokémon Legends Arceus is het nog wat langer wachten. De Pokemon Legends Arceus release staat namelijk pas gepland voor 28 januari 2022.

Advertentie

Ga naar comments (0)

Over de auteur

Glenn Nouws

Glenn Nouws

medewerker

Door een spierziekte rolt Glenn door het leven in een elektrische rolstoel en is hij een gedreven Powerchair hockey-speler. Sinds zijn eerste aanraking met de PlayStation 1 is hij ook verslaafd aan alles wat met gaming te maken heeft.

Gerelateerde content

Verder op de site...

Reacties (0)

Sorry! De reacties op dit artikel zijn gesloten.

Verberg laag-scorende commentaren
Sorteer op
Thread