Black Ops Cold War en Warzone Season 5 met een dag uitgesteld

Oorzaak is geheim.

Activision stelt de release van Black Ops Cold War en Warzone Season 5 met een dag uit. Het nieuwe seizoen start nu op vrijdag 13 augustus om 06:00 uur 's ochtends. Dat onthult de uitgever via Twitter.

Je hebt dus nog even tijd om tier 100 van de Black Ops - Cold War: Warzone Season 4 Battle Pass te bereiken. Of de lopende rechtszaak tegen Blizzard voor onder andere seksuele intimidatie, pestgedrag en oneerlijk loon iets met het uitstel te maken heeft, onthult de uitgever niet.

In ander Call of Duty-nieuws onthult Activision dat Call of Duty 2021 een campaign, co-op en de "belangrijkste update ooit" voor Warzone bevat Daarnaast lekte er ook Call of Duty: Vanguard artwork.

Advertentie

Ga naar comments (0)

Over de auteur

Glenn Nouws

Glenn Nouws

medewerker

Door een spierziekte rolt Glenn door het leven in een elektrische rolstoel en is hij een gedreven Powerchair hockey-speler. Sinds zijn eerste aanraking met de PlayStation 1 is hij ook verslaafd aan alles wat met gaming te maken heeft.

Gerelateerde content

Verder op de site...

Reacties (0)

Sorry! De reacties op dit artikel zijn gesloten.

Verberg laag-scorende commentaren
Sorteer op
Thread