Humankind bij release speelbaar via Xbox Game Pass voor pc

Waarom ooit nog games kopen?

4X strategy game Humankind is bij de release meteen speelbaar via Xbox Game Pass voor pc. Abonnees kunnen vanaf 17 augustus dus zonder extra kosten aan de slag met de nieuwe game van ontwikkelaar Amplitude.

Humankind doet sterk denken aan gelijkaardige games zoals Civilization, maar introduceert ook enkele nieuwe mechanics. Zo is het mogelijk om tijdens een sessie van beschaving te wisselen en tegelijk de verwezenlijkingen van je vorige beschaving te behouden. Zo bouw je een leger op met bijvoorbeeld zowel vikingen als moderne Duitse infanterietroepen.

In 2019 maakten we voor het eerst kennis met Humankind. Onze Humankind preview lees je op de site.

Advertentie

Ga naar comments (0)

Over de auteur

Michiel De Coninck

Michiel De Coninck

Nostalgicus

Michiel kijkt met veel nostalgie terug naar 'de goede oude tijd', toen de Sega Dreamcast nog hip was en DLC nog gewoon een expansion heette. Hij heeft verder een onverklaarbare voorliefde voor point-and-click adventure games.

Gerelateerde content

Verder op de site...

Reacties (0)

Sorry! De reacties op dit artikel zijn gesloten.

Verberg laag-scorende commentaren
Sorteer op
Thread