Take-Two werkt aan drie "onaangekondigde" remasters of remakes

Take-Three.

Naast drie reeds aankondigde games werken de studio's onder moederbedrijf en uitgever Take-Two aan drie "onaangekondigde" remasters of remakes. Dat onthult de uitgever in een rapport naar aanleiding van de cijfers van het eerste kwartaal van het boekhoudkundige jaar 2021.

Het lijkt erop dat de ontwikkelaars van Take-Two niet stilzitten. Naast Grand Theft Auto 5 voor de PS5 en Xbox Series X/S, de standalone-versie van Grand Theft Auto Online en Kerbal Space Program voor next-gen consoles, werken de studio's ook aan onaangekondigde heruitgaven en remasters van hun games.

TakeTwonieuwegames

Vermoedelijk gaat het hier over populaire games van de uitgever. Mogelijk krijgt Red Dead Redemption 2 dezelfde behandeling als Grand Theft Auto 5 en komt de game naar de PlayStation 5 en Xbox Series X/S. Of Bully of een game uit de BioShock-franchise ook in dat rijtje thuishoren, is niet uitgesloten.

Naast heruitgaven kondigt 2K Games deze maand een nieuwe franchise aan en werkt ontwikkelaar Firaxis aan een game die XCOM-elementen combineert met Marvel-helden. Of Take-Two tijdens Gamescom 2021 een van de drie remakes of remasters en beide nieuwe games onthult, meldt de uitgever niet.

Advertentie

Ga naar comments (0)

Over de auteur

Glenn Nouws

Glenn Nouws

medewerker

Door een spierziekte rolt Glenn door het leven in een elektrische rolstoel en is hij een gedreven Powerchair hockey-speler. Sinds zijn eerste aanraking met de PlayStation 1 is hij ook verslaafd aan alles wat met gaming te maken heeft.

Gerelateerde content

Nintendo Switch ondersteunt nu Bluetooth audio

Klinkt als bluetooth audio in de oren.

Nintendo kondigt Switch prijsverlaging aan

In aanloop naar de release van de Switch OLED.

Lego Super Mario 64 set onthuld

Minstens evenveel pixels als op de Nintendo 64.

Verder op de site...

Reacties (0)

Sorry! De reacties op dit artikel zijn gesloten.

Verberg laag-scorende commentaren
Sorteer op
Thread