Diablo Immortal release uitgesteld

“Do you guys not have a deadline?”

Diablo Immortal is uitgesteld tot 2022. Dat meldt Blizzard Entertainment via een persbericht volgend op de presentatie van haar financiële cijfers.

Blizzards poging om de iconische Diablo franchise op de mobiele markt te brengen, wordt uitgesteld tot de eerste helft van volgend jaar. Dat laat de ontwikkelaar toe "grondige verbeteringen aan te brengen". Zo worden de PvP en endgame content geüpdatet.

Diablo Immortal was eerst aangekondigd op Blizzcon 2018 en stond initieel gepland voor een release in 2021 voor zowel iOS als Android. Het uitstel houdt mogelijk verband met de verschillende beschuldigingen aan het adres van Activision Blizzard. Zo is er sprake van ongewenste intimiteiten, pestgedrag en onbillijke verloning.

Eerder dit jaar werd al bekend gemaakt dat ook Overwatch 2 en Diablo 4 niet voor 2021 zijn.

Artikel geschreven door Arthur De Backer.

Advertentie

Gerelateerde content

Verder op de site...

Reacties (0)

Sorry! De reacties op dit artikel zijn gesloten.

Verberg laag-scorende commentaren
Sorteer op
Thread