GTA Online spelers wandelen massaal in cirkels voor Los Santos Tuners update

Draait zich suf.

De GTA Online Los Santos Tuners update zorgt dat spelers massaal in cirkels wandelen op de 'car meet' om Tuner RP te krijgen. Dat ontdekte de redactie van Kotaku.

Dankzij de nieuwe update krijgt GTA Online een Tuner Reputation-systeem waarin je rank 1000 bereikt door Reputation Points (RP) te verzamelen. Omdat je enorm veel RP moet verzamelen en dat onder andere doet door rond te lopen op de car meet, zorgen spelers ervoor dat ze in cirkels blijven lopen terwijl ze AFK (away from keyboard) zijn.

Omdat dit makkelijk te verwezenlijken is door een elastiekje rond de analoge stick te binden of door de W-toets op je toetsenbord ingedrukt te houden en de game je niet uit de server zet als je voortdurend in beweging blijft, pikten spelers dat trucje massaal op.

In gelijkaardig nieuws is GTA 5 150 miljoen keer verkocht en verdwijnt Grand Theft Auto 5 in augustus uit de Xbox Game Pass-bibliotheek .

Wie meer te weten wilt komen over de bovenstaande update, bekijkt best onze gids over de GTA Online Los Santos Tuners update

Advertentie

Ga naar comments (0)

Over de auteur

Glenn Nouws

Glenn Nouws

medewerker

Door een spierziekte rolt Glenn door het leven in een elektrische rolstoel en is hij een gedreven Powerchair hockey-speler. Sinds zijn eerste aanraking met de PlayStation 1 is hij ook verslaafd aan alles wat met gaming te maken heeft.

Gerelateerde content

Verder op de site...

FIFA 22 Web App en Companion App - Alle info die je nodig hebt

Alles over FIFA 22 Web App en Companion App dat je moet weten.

Dit zijn de gratis PlayStation Plus games van oktober

De concurrentiestrijd is losgebarsten.

Feature | FIFA 22 release - Waar en wanneer kun je FIFA 22 kopen?

Alles over de launch, pre-order, edities en nog meer.

Reacties (0)

Sorry! De reacties op dit artikel zijn gesloten.

Verberg laag-scorende commentaren
Sorteer op
Thread