FIFA 22 Pro Clubs heeft een Skill Tree, Perks, en laat je als vrouw spelen

Pro gaan.

De FIFA 22 Pro Clubs modus krijgt enkele grote nieuwigheden. Dat maakt uitgever Electronic Arts bekend.

De online modus laat je een speler aanmaken met een specifieke positie op het veld voor 11v11 wedstrijden. Je kunt nu voor het eerst een vrouwelijke speler aanmaken.

Ook gemengde 11v11 matches (zowel mannen als vrouwen op het veld) worden een optie.

De persoonlijke groei van je speler wordt ook uitgebreider. Je verdient na elke match punten die je vervolgens kunt gebruiken in een skill tree zodat je speler beter wordt in passen, schieten, tackles, enzovoort.

Na verloop van tijd kun je ook Player Archetypes gebruiken. Deze zorgen ervoor dat je speler gespecialiseerd wordt in een specifieke speelstijl. Denk bijvoorbeeld aan een hypersnelle aanvaller, of een robuuste verdediger.

Ook de Player Perks maken je speler beter in specifieke categorieën en worden vrijgespeeld met ervaringspunten. Je kunt wel maar een beperkt aantal Perks tegelijk actief hebben.

Tot slot krijg je in Pro Clubs nu ook meer gedetailleerde statistieken aan het einde van een wedstrijd, waaronder 'heat maps', 'pass maps' en meer.

Nog meer weten? We hebben ook pagina's over de FIFA 22 release, over FIFA 22 FUT, het vernieuwde FIFA 22 Volta en wat er allemaal nieuw is in de FIFA 22 Career Mode. Je kunt ook lezen dat FIFA 22 de grootste veranderingen in jaren belooft.

Advertentie

Ga naar comments (0)

Over de auteur

Carl Vander Maelen

Carl Vander Maelen

Muggenzifter

Gepassioneerde gitarist die games zoveel als mogelijk in zijn doctoraat in het Recht probeert te betrekken.

Gerelateerde content

Verder op de site...

Reacties (0)

Sorry! De reacties op dit artikel zijn gesloten.

Verberg laag-scorende commentaren
Sorteer op
Thread