Battlefield 2042 open bta gaat in september van start

Insert Battlefield theme.

Tijdens EA Play Live heeft ontwikkelaar DICE bevestigd dat de Battlefield 2042 open bèta in september van start gaat. Een exacte datum is niet bekendgemaakt.

Spelers die voor Battlefield 2042 een pre-order plaatsen, krijgen eerder toegang tot de bèta. Daarnaast gaat er in de zomerperiode nog een gesloten bèta van start. Daar is eveneens geen exacte datum voor bekendgemaakt.

Daarnaast is tijdens EA Play Live Battlefield Portal aangekondigd. In die gamemodus heb je de mogelijkheid om content van Battlefield 1942, Battlefield: Bad Company 2 en Battlefield 3 te gebruiken en je eigen game modi te creëren. De modus is door ontwikkelaar Ripple Effect ontwikkeld.

Battlefield 2042 komt 22 oktober uit voor de pc, PlayStation 4, PlayStation 5, Xbox One en Xbox Series X/S. Wil je meer weten? Lees dan ons overzichtsartikel met alle info over de Battlefield 2042 gameplay.

Advertentie

Ga naar comments (0)

Over de auteur

Marcel de Jong

Marcel de Jong

Avonturier

Marcel maakt zich helemaal druk om dingen die er niet toe doen. Hij droomt nog dagelijks over een bestaan als avonturier, maar beklimt alleen de pen. Het liefste wil hij van alles weten over motorolie, media en de andere kant van de wereld.

Gerelateerde content

Verder op de site...

FIFA 22 Web App en Companion App - Alle info die je nodig hebt

Alles over FIFA 22 Web App en Companion App dat je moet weten.

Dit zijn de gratis PlayStation Plus games van oktober

De concurrentiestrijd is losgebarsten.

Feature | FIFA 22 release - Waar en wanneer kun je FIFA 22 kopen?

Alles over de launch, pre-order, edities en nog meer.

Reacties (0)

Sorry! De reacties op dit artikel zijn gesloten.

Verberg laag-scorende commentaren
Sorteer op
Thread