Nintendo: "Geen plannen om nog ander Switch-model op de markt te brengen"

Voorlopig dan toch.

Nintendo brengt de komende tijd geen ander model van de Switch meer op de markt. Dat beweert het bedrijf althans in een tweet waarin het reageert op een artikel van Bloomberg.

Op 14 juli beweerde Bloomberg dat Nintendo met het Switch OLED-model zijn winstmarges drastisch probeert te vergroten. Nintendo wou toen niet reageren op het artikel, maar bijt nu op Twitter wel van zich af door te zeggen dat die bewering niet klopt.

Naast het rechtzetten van dit mogelijke misverstand schrijft Nintendo in de tweet dat het niet van plan is om de komende tijd nog een Switch-model op de markt te brengen. Daarmee drukt Nintendo de geruchten dat er alsnog een Switch Pro-model op de markt zou komen, de kop in. Hoewel het bericht veel sceptische reacties uitlokt, zijn de meesten toch blij dat er de komende tijd geen nieuw model van de Switch op de markt komt.

De aankondiging van de Switch OLED en zijn releasedatum dateert alweer van 10 juli. Toen raakte bekend dat de adviesprijs van dit nieuwe model € 350 bedraagt. Dat is ongeveer 50 euro duurder dan het huidige model.

Advertentie

Ga naar comments (0)

Over de auteur

Glenn Nouws

Glenn Nouws

medewerker

Door een spierziekte rolt Glenn door het leven in een elektrische rolstoel en is hij een gedreven Powerchair hockey-speler. Sinds zijn eerste aanraking met de PlayStation 1 is hij ook verslaafd aan alles wat met gaming te maken heeft.

Gerelateerde content

Dit zijn de gratis PlayStation Plus games van oktober

De concurrentiestrijd is losgebarsten.

Deze games komen binnenkort naar Xbox Game Pass

Met onder andere Aragami 2 en Subnautica: Below Zero.

Verder op de site...

FIFA 22 Web App en Companion App - Alle info die je nodig hebt

Alles over FIFA 22 Web App en Companion App dat je moet weten.

Dit zijn de gratis PlayStation Plus games van oktober

De concurrentiestrijd is losgebarsten.

Feature | FIFA 22 release - Waar en wanneer kun je FIFA 22 kopen?

Alles over de launch, pre-order, edities en nog meer.

Reacties (0)

Sorry! De reacties op dit artikel zijn gesloten.

Verberg laag-scorende commentaren
Sorteer op
Thread