Elke aflevering van de The Last of Us tv-reeks kost meer dan 10 miljoen dollar

The Millions of Us.

Een aflevering van de The Last of Us tv-reeks kost meer dan 10 miljoen dollar. Dat onthult Damian Petti van IATSE 212.

Hoewel Damian Petti geen concrete cijfers gaf, onthulde hij wel dat ze de reeks momenteel in de Canadese stad Alberta filmen. Het is tot op heden ook het grootste project dat ze in Canada maakten. Volgens Petti heeft de productie ook positieve gevolgen voor de economie van de provincie Alberta. Zo levert dit een "overvloed aan werk op" voor de honderden bedrijven die zich in deze regio vestigden.

LastofUs8cijfers1

Naast het kostenplaatje onthult de topman dat het fotograferen voor de reeks komende week van start gaat en dat het team bestaat uit vijf art directors en honderden technici. Verder duurt de voorbereiding van de reeks zes maanden en de verfilming ervan een jaar.

In ander nieuws over de The Last of Us tv-reeks onthulde Deadline dat de acteur die Tommy speelt in The Last of Us in de tv-reeks een andere rol krijgt.

Wil je goed voorbereid aan de tv-reeks beginnen, check dan zeker onze The Last of Us: Remastered review en The Last of Us: Part 2 review.

Advertentie

Ga naar comments (0)

Over de auteur

Glenn Nouws

Glenn Nouws

medewerker

Door een spierziekte rolt Glenn door het leven in een elektrische rolstoel en is hij een gedreven Powerchair hockey-speler. Sinds zijn eerste aanraking met de PlayStation 1 is hij ook verslaafd aan alles wat met gaming te maken heeft.

Gerelateerde content

Verder op de site...

Reacties (0)

Sorry! De reacties op dit artikel zijn gesloten.

Verberg laag-scorende commentaren
Sorteer op
Thread