Battlefield 2042 krijgt cross-play

wordt uitgetest tijdens Technical Playtest.

Tijdens de Battlefield 2042 Technical Playtest van deze zomer kun je aan de slag met cross-play tussen pc, PlayStation 5 en Xbox Series X/S. Dat onthult uitgever Electronic Arts via de EA Answers HQ.

De cross-play-functionaliteit komt ook naar de volledige game. Dankzij die functie kun je samen met of tegen spelers op de pc, PlayStation 5 en Xbox Series X/S spelen. Consolespelers kunnen wel kiezen om niet tegen pc-spelers uit te komen. Wie de game op PlayStation 4 en Xbox One koopt, kan enkel tegen andere spelers op de PlayStation 4 of Xbox One spelen.

Buiten cross-play krijg je bij de Battlefield 2042 release ook toegang tot cross-progression en cross-commerce. Daarmee is het mogelijk om je gemaakte progressie en aankopen over te zetten van en naar alle platformen waarop de game te spelen is.

Electronic Arts gooit het roer van de Battlefield-reeks deze keer volledig om. Zo bevat Battlefield 2042 geen singeplayer of battle royale-modus. Wil je graag nog meer weten over Battlefield 2042, neem dan zeker eens een kijkje op onze website.

Advertentie

Ga naar comments (0)

Over de auteur

Glenn Nouws

Glenn Nouws

medewerker

Door een spierziekte rolt Glenn door het leven in een elektrische rolstoel en is hij een gedreven Powerchair hockey-speler. Sinds zijn eerste aanraking met de PlayStation 1 is hij ook verslaafd aan alles wat met gaming te maken heeft.

Gerelateerde content

Verder op de site...

De 5 best verkochte games deze week

Week 36 (6 t/m 12 september 2021).

Feature | FIFA 22 Career Mode - Wat is er nieuw in de carrièremodus

Alles over Manager Career, Player Career en nog meer.

Feature | FIFA 22 FUT - Wat is er nieuw in FIFA Ultimate Team?

Alles over FUT Divisions, Champions, Heroes en nog meer.

Feature | FIFA 22 release - Waar en wanneer kun je FIFA 22 kopen?

Alles over de launch, pre-order, edities en nog meer.

Reacties (0)

Sorry! De reacties op dit artikel zijn gesloten.

Verberg laag-scorende commentaren
Sorteer op
Thread