LeBron James maakt zijn opwachting in Fortnite

Meest waardevolle toevoeging.

Basketbalprofspeler en Space Jam 2-acteur LeBron James is vanaf 15 juli om 02:00 uur verkrijgbaar in de Fortnite Item Shop. Dat onthult ontwikkelaar Epic Games via zijn website.

Wie LeBron James in de item shop koopt, krijgt hier een King's Back Bling, The Lion Pickaxe, Wingspan Glider en een The Silencer celebration bij. Naar aanleiding van de release van Space Jam: A New Legacy in de cinema zijn er afzonderlijk ook een Tune Squad LeBron Outfit en een Taco Tuesday style Variant verkrijgbaar.

Spelers die graag alle LeBron James skins, Back Blings en bijbehorende voorwerpen aan hun verzameling willen toevoegen, kunnen ze gezamenlijk kopen via de King James Bundle. Spelers die dit pakket kopen, krijgen ook het Court's in Session-laadscherm.

Naast LeBron James kwam Thanos ook naar Fortnite en ging Fortnite Chapter 2 Season 7 op 8 juni van start. Welke Fortnite Chapter 2 Season 7 Battle Pass skins er allemaal worden toegevoegd in dit season en wanneer de Fortnite - Superman skin verkrijgbaar is, lees je op onze website.

Advertentie

Ga naar comments (0)

Over de auteur

Glenn Nouws

Glenn Nouws

medewerker

Door een spierziekte rolt Glenn door het leven in een elektrische rolstoel en is hij een gedreven Powerchair hockey-speler. Sinds zijn eerste aanraking met de PlayStation 1 is hij ook verslaafd aan alles wat met gaming te maken heeft.

Gerelateerde content

Verder op de site...

Reacties (0)

Sorry! De reacties op dit artikel zijn gesloten.

Verberg laag-scorende commentaren
Sorteer op
Thread