Skip to main content
Als je op een link klikt en een aankoop doet, krijgen we mogelijks een kleine commissie. Lees ons redactiebeleid.

Thanos komt naar Fortnite

Slechts een vingerknip verwijderd.

Slechterik Thanos maakt op 27 juni om 02:00 uur zijn opwachting in de Fortnite Item Shop. Dat onthult Epic Games op zijn website.

Wie Thanos in de Fortnite Item Shop aanschaft, krijgt toegang tot de Gauntlet Back Bling met daarin alle zes de Infinity Stones die hij gebruikte in Avengers: Infinity War en Avengers: Endgame.

Daarnaast krijgen enkele gelukkige spelers de kans om deze Mad Titan al op 21 juni te ontgrendelen via de Thanos Cup. In dat toernooi moeten duo's in drie uur tijd tien wedstrijden afwerken en zoveel mogelijk punten verzamelen. De duo's die in de verschillende regio's de meeste punten behalen, ontgrendelen Thanos. Er is ook een troostprijs, want duo's die tijdens de Thanos Cup acht punten scoren, krijgen de Thanos Watches! Spray.

Epic Games benadrukt dat je enkel kunt deelnemen aan dat toernooi als je level 30 bent op je Epic Account en 2FA aanstaat. Daarnaast kan het ook enkele dagen duren vooraleer je de gewonnen prijs krijgt.

Onlangs is ook Fortnite Chapter 2 Season 7 van start gegaan en kregen Harry Kane en Marco Reus onlangs een eigen skin in Fortnite

Read this next