Gerucht: PlayStation VR 2-headset komt tijdens feestdagen 2022 uit

Krijgen we virtuele feestdagen?

De PlayStation VR 2-headset ligt vermoedelijk tijdens de feestdagen van 2022 in de winkelrekken. Dat zegt Bloomberg in een artikel op zijn website.

Nog volgens de website beschikt PlayStation VR 2 over OLED-schermen. Dat is op zich best verrassend aangezien andere VR-headset-fabrikanten tegenwoordig meer de voorkeur geven aan LCD-schermen. Die schermen doen iets onder qua accuraatheid van kleuren, maar zijn tegenover OLED-schermen goedkoper. Ook tonen ze beelden van hogere kwaliteit en hebben ze een hogere refresh rate.

PSVR2

Dat de nieuwe headset pas eind 2022 uitkomt, ligt in de lijn van de verwachtingen. De aankondiging van de PlayStation 5 VR-headset dateert al van februari 2021 en toen liet Sony ook verstaan dat deze nieuwe headset niet meer in 2021 uitkomt. In maart ging Sony nog een stapje verder door afbeeldingen van de nieuwe PS5 VR-controllers te onthullen die onder andere beschikken over adaptive triggers en vingerherkenning.

E3 2021 en Summer Game Fest 2021 zijn in volle gang. Voor meer informatie over de data en tijden hebben we een handig overzicht van E3 2021, Summer Game Fest en andere evenementen opgelijst.

Advertentie

Ga naar comments (0)

Over de auteur

Glenn Nouws

Glenn Nouws

medewerker

Door een spierziekte rolt Glenn door het leven in een elektrische rolstoel en is hij een gedreven Powerchair hockey-speler. Sinds zijn eerste aanraking met de PlayStation 1 is hij ook verslaafd aan alles wat met gaming te maken heeft.

Gerelateerde content

Verder op de site...

Reacties (0)

Sorry! De reacties op dit artikel zijn gesloten.

Verberg laag-scorende commentaren
Sorteer op
Thread