Game & Watch: The Legend of Zelda aangekondigd

Vanaf 12 november beschikbaar.

Ter ere van de vijfendertigste verjaardag van The Legend of Zelda heeft Nintendo een nieuw Game & Watch-systeem aangekondigd. Game & Watch: The Legend of Zelda is vanaf 12 november te koop en bevat de oorspronkelijke The Legend of Zelda, Zelda 2: The Adventure of Link en The Legend of Zelda: Link's Awakening.

De Game & Watch bevat ook nog enkele extra's. Zo kun je een speciale versie van VERMIN spelen met Link als speelbaar personage. Ten slotte is er ook een speelbare klok met The Legend of Zelda als thema.

Nintendo had tijdens de afgelopen Nintendo Direct nog meer groot nieuws. Zo is de eerste The Legend of Zelda: Breath of the Wild 2 gameplay getoond.

Advertentie

Ga naar comments (0)

Over de auteur

Michiel De Coninck

Michiel De Coninck

Nostalgicus

Michiel kijkt met veel nostalgie terug naar 'de goede oude tijd', toen de Sega Dreamcast nog hip was en DLC nog gewoon een expansion heette. Hij heeft verder een onverklaarbare voorliefde voor point-and-click adventure games.

Gerelateerde content

Verder op de site...

Reacties (0)

Sorry! De reacties op dit artikel zijn gesloten.

Verberg laag-scorende commentaren
Sorteer op
Thread