Watch Dogs Legion: Bloodline DLC aangekondigd

Aiden Pierce en Wrench spelen hoofdrol.

De nieuwste Watch Dogs Legion DLC heet Bloodline en komt op 6 juli uit. Dat onthult Ubisoft via een verhaaltrailer.

Bloodline speelt zich af voor de gebeurtenissen in Watch Dogs Legion. In de DLC krijgt Watch Dogs 1-protagonist Aiden Piece de opdracht om een robotbesturend apparaat te stelen van Broca Tech. Alles verloopt goed tot Wrench uit Watch Dogs 2 zich ermee bemoeit en alles in het honderd laat lopen.

Zowel Aiden Pierce als Wrench zijn speelbaar in de DLC. De Bloodline-DLC maakt deel uit van de Watch Dogs Legion Season Pass, maar is ook afzonderlijk te koop. Wie de DLC bezit, krijgt toegang tot nieuwe hoofdmissies, verzetsmissies voor Aiden en Fixer-contracten voor Wrench.

In ander Watch Dogs Legion-nieuws onthult Ubisoft de Watch Dogs Legion performance mode voor PS5 en Xbox Series X/S.

E3 2021 en Summer Game Fest 2021 zijn in volle gang. Voor meer informatie over de data en tijden hebben we een handig overzicht van E3 2021, Summer Game Fest en andere evenementen opgelijst.

Advertentie

Ga naar comments (0)

Over de auteur

Glenn Nouws

Glenn Nouws

medewerker

Door een spierziekte rolt Glenn door het leven in een elektrische rolstoel en is hij een gedreven Powerchair hockey-speler. Sinds zijn eerste aanraking met de PlayStation 1 is hij ook verslaafd aan alles wat met gaming te maken heeft.

Gerelateerde content

Verder op de site...

Reacties (0)

Sorry! De reacties op dit artikel zijn gesloten.

Verberg laag-scorende commentaren
Sorteer op
Thread