Skip to main content
Als je op een link klikt en een aankoop doet, krijgen we mogelijks een kleine commissie. Lees ons redactiebeleid.

Bevestigd: Back 4 Blood vanaf release speelbaar via Xbox Game Pass

Waarom ooit nog games kopen?

Update: tijdens de E3 persconferentie van Microsoft werd bevestigd dat Back 4 Blood meteen op release beschikbaar zal zijn op Xbox Game Pass. De game zal te spelen zijn op Xbox-consoles, pc en via streaming.

Ook werd er een nieuwe trailer getoond die verschillende nieuwe gameplay elementen toonde. Zo zal de game zowel PVP als PVE modi hebben.

Bekijk op YouTube

Eerder bericht: Uitgever Warner Bros. heeft waarschijnlijk per ongeluk onthuld dat Back 4 Blood bij de release meteen speelbaar zal zijn via Xbox Game Pass. Zowel op pc als console kunnen abonnees meteen aan de slag met de game bij de release op 18 oktober.

Die aankondiging was te lezen in de beschrijving van een YouTube livestream in aanloop naar de Back 4 Blood E3-conferentie die op 13 juni om 23:00 uur plaatsvindt. Vermoedelijk wordt ofwel daar, ofwel tijdens de Microsoft en Bethesda persconferentie eerder op de avond, de onthulling officieel gemaakt.

Back 4 Blood is een co-op zombieshooter van de makers van Left 4 Dead. Het is een spirituele opvolger voor die reeks met meer speelbare personages, meer missies en meer zombies. In augustus krijgt Back 4 Blood een open bèta.

E3 2021 en Summer Game Fest 2021 zijn in volle gang. Voor meer informatie over de data en tijden hebben we een handig overzicht van E3 2021, Summer Game Fest en andere evenementen opgelijst.

Read this next