Laatste dubbel XP-weekend Warzone en Black Ops Cold War Season 3 aangekondigd

Season 4 schuilt om de hoek.

Warzone en Black Ops Cold War krijgen van 11 juni tot 14 juni een double XP- en double battle pass XP-evenement om het einde van Season 3 in te luiden. Dat maakt Activision bekend via de Call of Duty-blog.

Tijdens het evenement kunnen speler nog snel hun laatste Warzone en Black Ops Cold War Season 3 Battle Pass-tiers voltooien. Season 4 start vermoedelijk op 15 juni of 16 juni.

Op donderdag 10 juni om 20:00 uur weten we vermoedelijk meer. Dan stelt Treyarch officieel Black Ops Cold War en Warzone Season 4 voor. Dat kondigt Geoff Keighley aan via de Summer Game Fest-twitterpagina.

Advertentie

Ga naar comments (0)

Over de auteur

Glenn Nouws

Glenn Nouws

medewerker

Door een spierziekte rolt Glenn door het leven in een elektrische rolstoel en is hij een gedreven Powerchair hockey-speler. Sinds zijn eerste aanraking met de PlayStation 1 is hij ook verslaafd aan alles wat met gaming te maken heeft.

Gerelateerde content

Verder op de site...

Reacties (0)

Sorry! De reacties op dit artikel zijn gesloten.

Verberg laag-scorende commentaren
Sorteer op
Thread