Ratchet and Clank: Rift Apart krijgt crossover met Sunset Overdrive

Plus Horizon Zero Dawn, Sly Raccoon en Uncharted.

Ratchet and Clank: Rift Apart bevat verwijzingen naar Sunset Overdrive, Horizon Zero Dawn, Uncharted en Sly Raccoon. Dat onthullen ontwikkelaars Insomniac Games, Guerrilla Games, Naughty Dog en Sucker Punch Productions via Twitter.

Wie in Ratchet and Clank: Rift Apart de krachtige RYNO 8 gebruikt, richt niet alleen veel schade aan, maar opent tegelijkertijd ook een portaal naar een andere dimensie. Wie daarna naar het portaal blijft kijken, merkt al gauw op dat ofwel Fizzie uit Sunset Overdrive, Thunderjaw uit Horizon Zero Dawn, Sly uit Sly Raccoon of een auto uit Uncharted ineens tevoorschijn komt.

Dat ook Sunset Overdrive opduikt in de crossover is niet toevallig. Zo kocht Sony in 2019 ontwikkelaar Insomniac Games en daarmee ook de rechten van de game. Sunset Overdrive dateert alweer uit 2014 en het is momenteel niet duidelijk of de game nog een vervolg krijgt.

In ander Ratchet and Clank: Rift Apart-nieuws onthult PlayStation de Ratchet and Clank: Rift Apart bestandsgrootte en kondigt Insomniac Games de Ratchet and Clank: Rift Apart trophies aan. Wil je graag meer weten over de game, lees dan zeker de Ratchet and Clank: Rift Apart review van Carl.

Advertentie

Ga naar comments (0)

Over de auteur

Glenn Nouws

Glenn Nouws

medewerker

Door een spierziekte rolt Glenn door het leven in een elektrische rolstoel en is hij een gedreven Powerchair hockey-speler. Sinds zijn eerste aanraking met de PlayStation 1 is hij ook verslaafd aan alles wat met gaming te maken heeft.

Gerelateerde content

Verder op de site...

Reacties (0)

Sorry! De reacties op dit artikel zijn gesloten.

Verberg laag-scorende commentaren
Sorteer op
Thread