2K Games en Gearbox Software onthullen op 10 juni nieuwe game

Is er een nieuwe Borderlands in de maak?

Uitgever 2K Games en Borderlands-ontwikkelaar Gearbox Software onthullen op donderdag 10 juni om 20:00 uur een nieuwe game tijdens Summer Game Fest. Dat maakt Geoff Keighley bekend via Twitter.

De Summer Game Fest-twitterpagina onthult dat we ons moeten "klaarmaken voor de onthulling van een nieuw avontuur van Gearbox Software en 2K Games". Naast de onthulling vind je onderaan het bericht een link die leidt naar een website met dezelfde boodschap, het precieze tijdstip van de aankondiging en een aftelklok.

Omdat de uitgever en ontwikkelaar samenwerkten aan alle Borderland-titels vermoeden we dat het hier gaat over Borderlands 4 of een spin-off van de serie. Neem dat echter nog met een korreltje zout, want het kan natuurlijk ook zijn dat beide bedrijven samenwerken aan totaal nieuwe game.

Naast games, kondigde Gearbox eerder een Borderlands-film met Cate Blanchett in de hoofdrol aan. Zij staat er niet alleen voor, want Jack Black vertolkt in de Borderlands-film de rol van Claptrap.

Advertentie

Ga naar comments (0)

Over de auteur

Glenn Nouws

Glenn Nouws

medewerker

Door een spierziekte rolt Glenn door het leven in een elektrische rolstoel en is hij een gedreven Powerchair hockey-speler. Sinds zijn eerste aanraking met de PlayStation 1 is hij ook verslaafd aan alles wat met gaming te maken heeft.

Gerelateerde content

Verder op de site...

Reacties (0)

Sorry! De reacties op dit artikel zijn gesloten.

Verberg laag-scorende commentaren
Sorteer op
Thread