Geen nieuwe info over Dead Island, Saints Row, Metro en TimeSplitters tijdens E3 2021

Deep Silver zwijgt in alle talen.

Deep Silver laat via Twitter weten dat er geen games van de uitgever te zien zijn tijdens E3 2021. Aangezien moederbedrijf Koch Media volgende week een eigen persconferentie geeft, hoopten veel fans dat ook Deep Silver daar zijn opwachting zou maken. Dat zal dus niet het geval zijn.

Deep Silver is de uitgever van onder andere Dead Island, Saints Row, Metro en TimeSplitters. Onlangs bevestigde het bedrijf nog dat er een nieuwe TimeSplitters in ontwikkeling is. Rond de andere series van de uitgever is het echter al lange tijd stil.

Er zijn uiteraard wel voldoende andere persconferenties om naar uit te kijken. Zo geven Microsoft en Bethesda op 13 juni een gezamenlijke E3-persconferentie en komt er ook een nieuwe E3 Nintendo Direct.

Advertentie

Ga naar comments (0)

Over de auteur

Michiel De Coninck

Michiel De Coninck

Nostalgicus

Michiel kijkt met veel nostalgie terug naar 'de goede oude tijd', toen de Sega Dreamcast nog hip was en DLC nog gewoon een expansion heette. Hij heeft verder een onverklaarbare voorliefde voor point-and-click adventure games.

Gerelateerde content

Verder op de site...

Reacties (0)

Verberg laag-scorende commentaren
Sorteer op
Thread