Devolver Digital geeft op 12 juni een persconferentie

Devolved spektakel verzekerd!

Uitgever Devolver Digital geeft op 12 juni een persconferentie. Dat maakt hij bekend via Twitter.

Naast de boodschap dat 'de toekomst opnieuw begint op 12 juni' en een afbeelding van een bureau vol met figurines en wazige post-its, onthult de uitgever geen informatie over de persconferentie. Omdat inzoomen de afbeelding enkel nog waziger maakt, vertelt die ons weinig over de inhoud van de persconferentie.

Vermoedelijk trekt Devolver Digital de ludieke lijn van de persconferentie van 2020 door naar dit jaar. Als dat het geval is, dan mag je je verwachten aan een show vol aankondigingen en tussendoor het nodige acteerwerk.

Naast Devolver Digital onthulde ook Nintendo zijn E3 Direct, kondigde Koch Media zijn Summer Game Fest-stream aan en geven Microsoft en Bethesda op 13 juni een gezamenlijke E3-persconferentie.

Advertentie

Ga naar comments (0)

Over de auteur

Glenn Nouws

Glenn Nouws

medewerker

Door een spierziekte rolt Glenn door het leven in een elektrische rolstoel en is hij een gedreven Powerchair hockey-speler. Sinds zijn eerste aanraking met de PlayStation 1 is hij ook verslaafd aan alles wat met gaming te maken heeft.

Gerelateerde content

Verder op de site...

Reacties (0)

Sorry! De reacties op dit artikel zijn gesloten.

Verberg laag-scorende commentaren
Sorteer op
Thread