Riot kondigt Valorant Mobile aan

Knalwerk.

Riot Games heeft Valorant Mobile aangekondigd. Volgens de ontwikkelaar is de mobiele versie van de free-to-play FPS momenteel in ontwikkeling. Een releasedatum is vooralsnog niet bekendgemaakt.

Valorant lanceerde vorig jaar op pc en is sindsdien uitermate succesvol. De game heeft maandelijks meer dan 14 miljoen spelers.

"Een van onze belangrijkste doelen dit eerste jaar was om het vertrouwen en respect te verdienen van de wereldwijde FPS community, en om aan hen te bewijzen dat de game altijd de basisprincipes van een echt waardevolle competitieve tac-shooter blijft hooghouden," aldus uitvoerend producent Anna Donlon.

"Om onze groeiende community te zien erkennen en waarderen wat we proberen te doen met VALORANT is meer dan we hadden kunnen verwachten en we zijn verheugd om binnenkort dezelfde competitieve Valorant-ervaring aan nog meer wereldwijde spelers aan te bieden."

Wil je meer over Valorant weten? Begin dan eens bij onze Valorant gids en tips voor enkele handige tips.

Advertentie

Ga naar comments (0)

Over de auteur

Marcel de Jong

Marcel de Jong

Avonturier

Marcel maakt zich helemaal druk om dingen die er niet toe doen. Hij droomt nog dagelijks over een bestaan als avonturier, maar beklimt alleen de pen. Het liefste wil hij van alles weten over motorolie, media en de andere kant van de wereld.

Gerelateerde content

Verder op de site...

Reacties (0)

Sorry! De reacties op dit artikel zijn gesloten.

Verberg laag-scorende commentaren
Sorteer op
Thread