Far Cry 6 releasedatum bekend

Heeft rood tintje.

Far Cry 6 komt op 7 oktober uit voor pc, PlayStation en Xbox-consoles en Stadia. Ubisoft heeft tijdens de gameplay-stream op 28 mei ook twee nieuwe trailers getoond.

Far Cry 6 speelt zich af op het op Cuba gebaseerde eiland Yara. Daar kruip je in de huid van het mannelijke of vrouwelijke versie van Dani Rojas. Die ex-soldaat sluit zich aan bij de revolutionaire rebellengroep Libertad die het eiland en zijn inwoners probeert te redden van het regime van dictator Anton Castillo en zijn zoon Diego.

Spelers krijgen de mogelijkheid om de game stealthy of net zeer aanvallend aan te vatten. Kies je voor dat laatste, dan krijg je een groot arsenaal aan speciale aanpasbare wapens. Daaronder vind je een minigun, een raketlancerende rugzak en een cd-lanceerder die tussendoor de macarena afspeelt.

Daarnaast kun je de speelwereld te paard, per tank en in een DIY-auto doorkruisen. Verder word je opnieuw bijgestaan door een van vele dieren zoals een teckel of de krokodil Guapo.

Om het regime van Anton Castillote te verslaan, krijg je op Yara toegang tot verschillende verborgen guerillakampen waar je wapens naartoe smokkelt, eten bereidt, traint en je volgende missie plant. Verder bevat de game ook sluiproutes speel je de game opnieuw alleen of samen met een vriend(in) in de coöperatieve modus.

Wie Far Cry 6 vooraf bestelt, krijgt bij de release toegang tot het Libertad Pack. Die bevat de Libertad Outfit voor de teckel en het cd-lancerende Discos Locos-wapen. Je kunt ook afzonderlijk een 26 cm groot beeldje van Anton Castillo en zijn zoon Diego plus een unieke code voor de The Lion of Yara weapon charm kopen.

Advertentie

Ga naar comments (0)

Over de auteur

Glenn Nouws

Glenn Nouws

medewerker

Door een spierziekte rolt Glenn door het leven in een elektrische rolstoel en is hij een gedreven Powerchair hockey-speler. Sinds zijn eerste aanraking met de PlayStation 1 is hij ook verslaafd aan alles wat met gaming te maken heeft.

Gerelateerde content

Verder op de site...

De 5 best verkochte games deze week

Week 36 (6 t/m 12 september 2021).

Feature | FIFA 22 Career Mode - Wat is er nieuw in de carrièremodus

Alles over Manager Career, Player Career en nog meer.

Feature | FIFA 22 FUT - Wat is er nieuw in FIFA Ultimate Team?

Alles over FUT Divisions, Champions, Heroes en nog meer.

Feature | FIFA 22 release - Waar en wanneer kun je FIFA 22 kopen?

Alles over de launch, pre-order, edities en nog meer.

Reacties (0)

Sorry! De reacties op dit artikel zijn gesloten.

Verberg laag-scorende commentaren
Sorteer op
Thread