Ubisoft: “We zullen ook beelden van Far Cry 6 op PS4 en Xbox One tonen”

Laat vorige consolegeneratie niet los.

Naarmate de release van Far Cry 6 nadert, zal Ubisoft meer beelden tonen van de game op de PlayStation 4 en Xbox One. De uitgever wil naar eigen zeggen transparant zijn en zo Cyberpunk 2077-toestanden vermijden. Dat laat Ubisoft weten aan onze collega's van VGC.

Volgens Ubisoft draait Far Cry 6 erg goed op de PlayStation 5 en Xbox Series X/S en kun je de game op die platformen spelen aan 60 fps en in een 4K-resolutie. Ook op de pc, PlayStation 4, Stadia, Luna en Xbox One kun je volgens Ubisoft rekenen op hoge prestaties.

FC6

Op 28 mei toonde Ubisoft ook de eerste Far Cry 6 gameplay. Daarin ontdekte je meer over het verhaal, de wapens, hoofdpersonage Dani Rojas, de dieren die je vergezellen tijdens je avontuur en dat je de game ofwel erg stealthy of juist zeer agressief kunt aanvatten. Op onze website lees jes alle Far Cry 6 info.

Advertentie

Ga naar comments (0)

Over de auteur

Glenn Nouws

Glenn Nouws

medewerker

Door een spierziekte rolt Glenn door het leven in een elektrische rolstoel en is hij een gedreven Powerchair hockey-speler. Sinds zijn eerste aanraking met de PlayStation 1 is hij ook verslaafd aan alles wat met gaming te maken heeft.

Gerelateerde content

Verder op de site...

Reacties (0)

Verberg laag-scorende commentaren
Sorteer op
Thread