Cyberpunk 2077 heeft nieuwe Game Director

Grote verantwoordelijkheid

Cyberpunk 2077 heeft volgens een rapport van GamesIndustry een nieuwe Game Director. Gabriel Amatangelo heeft vanaf nu de eindverantwoordelijkheid over de game. Hij vervangt zo Adam Badowski die zich volledig gaat focussen op het aansturen van CD Projekt Red in zijn geheel.

Amatangelo vervoegde de studio begin 2020 als Creative Director en krijgt amper een jaar later dus al een flinke promotie. Hij was voordien werkzaam bij Electronic Arts, waar hij onder andere aan Dragon Age: Inquisition en Star Wars: The Old Republic werkte.

Er staan Amatangelo heel wat uitdagingen te wachten gezien het hobbelige parcours dat Cyberpunk 2077 tot nu toe heeft afgelegd. Zo werkt de studio momenteel volop aan de nodige bug fixes, alsook aan DLC en een volwaardige Cyberpunk 2077 next-gen update.

Ben je benieuwd naar Carls oordeel over de game? Hier lees je zijn Cyberpunk 2077 review.

Advertentie

Ga naar comments (0)

Over de auteur

Michiel De Coninck

Michiel De Coninck

Nostalgicus

Michiel kijkt met veel nostalgie terug naar 'de goede oude tijd', toen de Sega Dreamcast nog hip was en DLC nog gewoon een expansion heette. Hij heeft verder een onverklaarbare voorliefde voor point-and-click adventure games.

Gerelateerde content

Verder op de site...

Reacties (0)

Verberg laag-scorende commentaren
Sorteer op
Thread