Gerucht: Switch Pro komt in september of oktober uit

OfficiŽle aankondiging zou nog voor E3 2021 plaatsvinden.

Volgens de economische website Bloomberg komt de lang verwachte verbeterde versie van de Switch in september of oktober van dit jaar uit. Die console is tot op heden nog steeds niet officieel aangekondigd, maar er doen al langer geruchten de ronde over een 'Switch Pro'.

Volgens Bloomberg zal Nintendo nog voor de start van E3 2021 de verbeterde Switch officieel onthullen. Op die manier kunnen third-party ontwikkelaars tijdens de E3-beurs meteen vrijuit spreken over de games die zij voor de Switch Pro maken.

12

Nog volgens Bloomberg start de productie van de nieuwe Switch in juli en zou de console meer dan 300 dollar kosten. De Switch Pro zou meteen ook de klassieke Switch vervangen in het assortiment van Nintendo. De Switch Lite blijft wel nog bestaan als goedkopere variant.

Bloomberg lekte eerder al sappige details over de nieuwe console. Zo zou de Switch Pro een snellere CPU en meer geheugen hebben.

Advertentie

Ga naar comments (0)

Over de auteur

Michiel De Coninck

Michiel De Coninck

Nostalgicus

Michiel kijkt met veel nostalgie terug naar 'de goede oude tijd', toen de Sega Dreamcast nog hip was en DLC nog gewoon een expansion heette. Hij heeft verder een onverklaarbare voorliefde voor point-and-click adventure games.

Gerelateerde content

Verder op de site...

Reacties (0)

Verberg laag-scorende commentaren
Sorteer op
Thread