The Elder Scrolls Online next-gen update met een week uitgesteld

Om Blackwood alle aandacht te geven.

ZeniMax Online Studios stelt de release van de next-gen update voor The Elder Scrolls Online met een week uit. Die zou normaal gezien op 8 juni uitkomen, samen met de nieuwe Blackwood-uitbreiding. De release van The Elder Scrolls Online: Console Enhanced wordt nu echter uitgesteld naar 15 juni.

Door de next-gen update uit te stellen, wil ZeniMax zowel Blackwood als de Console Enhanced-update alle nodige aandacht geven. Wie een PlayStation 5 of Xbox Series X/S heeft, kan op 8 juni uiteraard nog altijd aan de slag met Blackwood, al is dat dan zonder snellere laadtijden en verbeterde Draw Distance.

De nieuwe Blackwood-uitbreiding komt nog steeds op 1 juni uit voor de pc en 8 juni voor consoles. Wij konden die uitbreiding alvast aan de tand voelen. Onze indrukken lees je in de The Elder Scrolls Online: Blackwood preview.

Advertentie

Ga naar comments (0)

Over de auteur

Michiel De Coninck

Michiel De Coninck

Nostalgicus

Michiel kijkt met veel nostalgie terug naar 'de goede oude tijd', toen de Sega Dreamcast nog hip was en DLC nog gewoon een expansion heette. Hij heeft verder een onverklaarbare voorliefde voor point-and-click adventure games.

Gerelateerde content

Verder op de site...

Reacties (0)

Sorry! De reacties op dit artikel zijn gesloten.

Verberg laag-scorende commentaren
Sorteer op
Thread