Gerucht: Square Enix en Team Ninja werken aan Nioh-achtige Final Fantasy spin-off

Fantasie ontmoet ninja.

Volgens geruchten werken Square Enix en ontwikkelaar Team Ninja samen aan een Nioh-achtige Final Fantasy spin-off. Nadat het gerucht eerder al op Reddit en Resetera circuleerde, wordt het nu ook bevestigd door journalist Imran Khan.

De game waaraan beide ontwikkelaars werken heet waarschijnlijk Final Fantasy Origin en speelt zich af in dezelfde wereld van de eerste Final Fantasy uit 1987. De gameplay zou vergelijkbaar zijn met Nioh en Dark Souls.

Hoewel er nog geen releasedatum wordt genoemd, onthult de bron wel dat de game een PlayStation 5-exclusive is die later naar de pc komt. Het is niet de eerste keer dat er geruchten de ronde over een nieuwe Final Fantasy. Vermoedelijk wordt deze nieuwe PS5 exclusive Final Fantasy tijdens E3 2021 aangekondigd.

Tijdens dezelfde persconferentie zal Square Enix vermoedelijk ook meer informatie onthullen over projecten zoals Final Fantasy 16, Final Fantasy 7 Remake en het recent aangekondigde Final Fantasy 14: Endwalker.

Advertentie

Ga naar comments (0)

Over de auteur

Glenn Nouws

Glenn Nouws

medewerker

Door een spierziekte rolt Glenn door het leven in een elektrische rolstoel en is hij een gedreven Powerchair hockey-speler. Sinds zijn eerste aanraking met de PlayStation 1 is hij ook verslaafd aan alles wat met gaming te maken heeft.

Gerelateerde content

Verder op de site...

De 5 best verkochte games deze week

Week 36 (6 t/m 12 september 2021).

Feature | FIFA 22 Career Mode - Wat is er nieuw in de carrièremodus

Alles over Manager Career, Player Career en nog meer.

Feature | FIFA 22 FUT - Wat is er nieuw in FIFA Ultimate Team?

Alles over FUT Divisions, Champions, Heroes en nog meer.

Feature | FIFA 22 release - Waar en wanneer kun je FIFA 22 kopen?

Alles over de launch, pre-order, edities en nog meer.

Reacties (0)

Sorry! De reacties op dit artikel zijn gesloten.

Verberg laag-scorende commentaren
Sorteer op
Thread