Dit zijn de Ratchet and Clank: Rift Apart trophies

Meesters van het Multiverse.

De release van Ratchet and Clank: Rift Apart nadert en daarom onthult ontwikkelaar Insomniac Games de trophies van de game op Twitter.

Insomniac Games maakt bekend dat de game een platinum trophy, dertig gewone en vijftien verborgen trophies bevat. De platinum trophy heet Masters of the Multiverse en om die te verdienen moet je alle andere trophies ontgrendelen.

Daarnaast krijg je ook trophies als je alle wapens koopt, alle CraiggerBears verzamelt en alle Glitch Challenges voltooit. Daarnaast zitten er ook enkele speciale trophies tussen. Zo moet je onder andere honing voor Chef Tulio verzamelen, een trucje op volle snelheid uitvoeren op de grindrail en op de Parade balloons van Big Al, Clank en Qwark springen.

Wil je graag meer weten over de bovenstaande game, check dan zeker ons artikel met Ratchet and Clank: Rift Apart gameplay en Maarten en Carl hun Ratchet and Clank: Rift Apart preview.

Advertentie

Ga naar comments (0)

Over de auteur

Glenn Nouws

Glenn Nouws

medewerker

Door een spierziekte rolt Glenn door het leven in een elektrische rolstoel en is hij een gedreven Powerchair hockey-speler. Sinds zijn eerste aanraking met de PlayStation 1 is hij ook verslaafd aan alles wat met gaming te maken heeft.

Gerelateerde content

Verder op de site...

Reacties (0)

Sorry! De reacties op dit artikel zijn gesloten.

Verberg laag-scorende commentaren
Sorteer op
Thread