Mass Effect: Legendary Edition is de BioWare-game met de meeste gelijktijdige spelers op Steam

En slechts één andere game van Electronic Arts doet beter.

Mass Effect: Legendary Edition is vorige week uitgekomen en heeft zijn start niet gemist. Cijfers van databank SteamDB wijzen uit dat de game afgelopen zondag door 59.817 spelers gelijktijdig werd gespeeld op Steam. Daarmee doet de game het beter dan eender welke andere titel van BioWare.

Mass Effect geeft ook veel andere games van uitgever Electronic Arts het nakijken. Enkel Apex Legends doet beter en heeft regelmatig 100.000 tot zelfs 300.000 gelijktijdige spelers op Steam. Over de populariteit van Mass Effect: Legendary Edition op andere platformen zijn voorlopig geen cijfers beschikbaar.

Wil je zelf aan de slag met de game? Lees dan zeker eens onze Mass Effect Legendary Edition review.

Advertentie

Ga naar comments (0)

Over de auteur

Michiel De Coninck

Michiel De Coninck

Nostalgicus

Michiel kijkt met veel nostalgie terug naar 'de goede oude tijd', toen de Sega Dreamcast nog hip was en DLC nog gewoon een expansion heette. Hij heeft verder een onverklaarbare voorliefde voor point-and-click adventure games.

Gerelateerde content

Verder op de site...

Reacties (0)

Sorry! De reacties op dit artikel zijn gesloten.

Verberg laag-scorende commentaren
Sorteer op
Thread