Rambo komt waarschijnlijk naar Warzone

Dat wordt een bloedbad.

Enkele mysterieuze tweets op de officiële Call of Duty-twitteraccount doen vermoeden dat filmpersonage Rambo binnenkort naar Warzone komt. Een officiële bevestiging is er nog niet, maar de tweets laten weinig aan de verbeelding over.

Eerder vandaag verspreidde het kanaal de stats van 'SURVIVORJOHN#1009062'. Die zou vijf matches hebben gespeeld - een verwijzing naar de vijf Rambo-films - en een oneindig hoge K/D-ratio hebben. Enkele uren reageerde de account ook op een andere tweet waarin sprake was van Rambo.

Hoe en wanneer het personage naar de game komt, is nog onduidelijk. In elk geval gaat Warzone op deze manier nog meer de concurrentie aan met Fortnite, dat al veel langer tal van bekende figuren als speelbare personages introduceert. De afgelopen maanden kwamen onder andere Aloy uit Horizon Zero Dawn en Ripley en de Xenomorph uit Alien naar Fortnite.

Advertentie

Ga naar comments (0)

Over de auteur

Michiel De Coninck

Michiel De Coninck

Nostalgicus

Michiel kijkt met veel nostalgie terug naar 'de goede oude tijd', toen de Sega Dreamcast nog hip was en DLC nog gewoon een expansion heette. Hij heeft verder een onverklaarbare voorliefde voor point-and-click adventure games.

Gerelateerde content

Verder op de site...

De 5 best verkochte games deze week

Week 36 (6 t.e.m. 12 september 2021).

Feature | FIFA 22 Career Mode - Wat is er nieuw in de carrièremodus

Alles over Manager Career, Player Career en nog meer.

Feature | FIFA 22 FUT - Wat is er nieuw in FIFA Ultimate Team?

Alles over FUT Divisions, Champions, Heroes en nog meer.

Feature | FIFA 22 release - Waar en wanneer kun je FIFA 22 kopen?

Alles over de launch, pre-order, edities en nog meer.

Reacties (0)

Sorry! De reacties op dit artikel zijn gesloten.

Verberg laag-scorende commentaren
Sorteer op
Thread