Alle Warzone spelers krijgen Adler event skin

Geen Adlertje onder het gras.

De Tortured & Rescued Adler Skin is nu gratis beschikbaar voor alle Call of Duty Warzone en Black Ops Cold War spelers. Dat maakt ontwikkelaar Raven Software bekend.

Bij de launch van Warzone Season 3 ging het tijdelijke 'Hunt for Adler' event van start. Daarmee kon je de exlusieve skin verdienen.

Enkele bugs in Warzone zorgden er echter voor dat spelers er niet in slaagden om de doelstellingen te bereiken. Het voltooien van Contracts werd niet geregistreerd, of bepaalde Intel verscheen niet in matches.

Ontwikkelaar Raven Software kondigt nu dus aan dat het alle spelers wil compenseren door de skin gewoon gratis te maken. Je kunt de skin claimen door simpelweg in te loggen bij Warzone voor Season 3 eindigt.

Wil je Warzone winnen? Dan vind je hier onze tips voor de beste PPSh-41 loadout en de beste Swiss K31 loadout.

Meer Call of Duty Warzone tips
Ben je op zoek naar meer informatie over Call of Duty: Warzone? Lees dan onze Call of Duty: Warzone gids en tips. Daarin vind je meer informatie voor beginners en geavanceerde spelers. We leggen daarnaast uit hoe de map en de gulag werken en hoe je cross-platform speelt. Bovendien bespreken we meerdere loadouts en weet je daardoor gelijk welke perks en wapens goed samenwerken. Succes met het behalen van een victory!

Advertentie

Ga naar comments (0)

Over de auteur

Carl Vander Maelen

Carl Vander Maelen

Muggenzifter

Gepassioneerde gitarist die games zoveel als mogelijk in zijn doctoraat in het Recht probeert te betrekken.

Gerelateerde content

Verder op de site...

Reacties (0)

Verberg laag-scorende commentaren
Sorteer op
Thread