Als je op een link klikt en een aankoop doet, krijgen we mogelijks een kleine commissie. Lees ons redactiebeleid.

Xerneas en Yveltal komen naar Pokémon Go

Net als de Rainy Lure!

Niantic voegt binnenkort twee nieuwe legendary Pokémon toe aan Pokémon Go. In de loop van de maand mei vind je Xerneas en Yveltal in de game. Dat zijn de twee Pokémon die op de cover van Pokémon X & Y stonden.

Xerneas is vanaf 4 mei te vinden in five-star raids. Met Spritzee en Swirlix komen er die dag nog twee andere Pokémon van de zesde generatie naar de game. Ook Goomy kom je vanaf dan tegen, al zal die net als andere draken heel zeldzaam zijn. Het Xerneas-evenement loopt tot en met 17 mei.

Vanaf 4 mei vind je in de game ook de nieuwe Rainy Lure. Daarmee trek je water-Pokémon aan en laat je Sliggoo in Goomy evolueren. Tijdens het Xerneas-evenement kun je via timed en field research onder andere Spritzee, Swirlix en Rainy Lures verdienen.

Cover image for YouTube videoThe Legendary Pokémon Xerneas and Yveltal coming soon to Pokémon GO!

Vanaf 18 mei is het vervolgens de beurt aan Yveltal. Ook die Pokémon is terug te vinden in raids tot en met 1 juni. Meer details over dat evenement komen er spoedig.

Heb je zin om terug aan de slag te gaan met Pokémon Go? Hier lees je alle Pokémon Go tips en tricks.

Sign in and unlock a world of features

Get access to commenting, newsletters, and more!

In this article

Pokémon Go

Android, iOS

Related topics
Over de auteur
Michiel De Coninck avatar

Michiel De Coninck

Nostalgicus

Michiel kijkt met veel nostalgie terug naar 'de goede oude tijd', toen de Sega Dreamcast nog hip was en DLC gewoon een expansion heette. Hij heeft verder een onverklaarbare voorliefde voor point-and-click adventure games.

Reacties