Als je op een link klikt en een aankoop doet, krijgen we mogelijks een kleine commissie. Lees ons redactiebeleid.

Onterechte Black Ops Cold War bans opgeheven

Heist nucleaire zeilen.

Treyarch heft de bans op van Black Ops Cold War-spelers die onterecht gebanned zijn omwille van de Sail 630 Nuclear Bug in Zombies. Dat maakt de studio bekend via Reddit.

Sinds begin april kregen pc-spelers in de Black Ops Cold War Zombie-modus vanaf ronde 50 en hoger regelmatig de Sail 630 Nuclear Bug foutmelding. Meteen daarna werden ze begeleid naar het hoofdmenu en ontdekten ze dat ze een permanente ban hadden gekregen op hun Battle.net-account.

Cover image for YouTube videoBanned from Cold War Zombies - Nuke ERROR

Nadat de getroffen spelers massaal hun onterechte straf aanvochten, ging Treyarch op onderzoek uit. Dat wierp zijn vruchten af en de ontwikkelaar laat nu weten dat hij alle bans door de bug opheft.

Het bedrijf benadrukt wel dat cheaten, modden of hacken nooit getolereerd wordt en dat overtreders hardhandig worden aangepakt. Die waarschuwing heeft ongetwijfeld te maken met de erger wordende Call of Duty: Warzone hacks en het feit dat Call of Duty: Warzone cheaters worden verbannen op hardwareniveau.

Sign in and unlock a world of features

Get access to commenting, newsletters, and more!

In this article

Call of Duty: Black Ops Cold War

PS4, PS5, Xbox One, Xbox Series X/S, PC

Related topics
Over de auteur
Glenn Nouws avatar

Glenn Nouws

Contributor

Door een spierziekte rolt Glenn door het leven in een elektrische rolstoel en is hij een gedreven Powerchair hockey-speler. Sinds zijn eerste aanraking met de PlayStation 1 is hij ook verslaafd aan alles wat met gaming te maken heeft.

Reacties