Skip to main content
Als je op een link klikt en een aankoop doet, krijgen we mogelijks een kleine commissie. Lees ons redactiebeleid.

Cyberpunk 2077 update verhelpt stabiliteits- en progressieproblemen

De weg naar succes!

Cyberpunk 2077 hotfix 1.21 is nu beschikbaar en werkt tal van problemen op het vlak van stabiliteit en progressie weg. Dat maakt CD Projekt Red bekend via de Cyberpunk 2077-website.

In de hotfix notes ontdek je dat CD Projekt Red in deze update het memory management aanpakt waardoor de game minder crasht. Daarnaast werd er ook veel gesleuteld aan problemen die je ondervindt tijdens quests, het verkennen van de open wereld en bij aanvaringen met de politie.

Daar stopt het echter niet, want in een interview met Reuters stelt CD Projekt Red-topman Adam Kicinski fans en investeerders gerust dat de studio Cyberpunk 2077 niet opgeeft. Het bedrijf wilde game ook de komende jaren blijven verkopen.

Begin dit jaar maakte de studio al bekend dat Cyberpunk 2077 eind 2021 een next-gen update krijgt. Ook bekende fans zijn niet te spreken over de game. Zo bekritiseerde Elon Musk het gebrek aan zelfrijdende elektrische auto's in Cyberpunk 2077.

Bekijk op YouTube

Wil je meer weten over Cyberpunk 2077, check dan zeker Carls Cyberpunk 2077 review.

Sign in and unlock a world of features

Get access to commenting, newsletters, and more!

In this article

Cyberpunk 2077

PS4, PS5, Xbox One, Xbox Series X/S, PC

Related topics
Over de auteur
Glenn Nouws avatar

Glenn Nouws

Contributor

Door een spierziekte rolt Glenn door het leven in een elektrische rolstoel en is hij een gedreven Powerchair hockey-speler. Sinds zijn eerste aanraking met de PlayStation 1 is hij ook verslaafd aan alles wat met gaming te maken heeft.
Reacties