Crysis Remastered nu speelbaar aan 60 fps op PS5 en Xbox Series X/S

Grafische console-Crysis.

Crysis Remastered is dankzij een gratis update te spelen aan 60 fps op PlayStation 5 en Xbox Series X/S. Dat maakt ontwikkelaar Crytek bekend in een persbericht.

Spelers krijgen de kans om te wisselen tussen verschillende grafische modi. Zo speel je de game in Performance mode op alle platformen in een 1080p-resolutie aan 60 fps. In Quality mode krijgt de game een boost op het vlak van resolutie. Ten slotte is er ook een aparte setting voor wie raytracing gebruikt.

Hieronder vind je een overzicht van alle grafische modes:

PlayStation 5

  • Performance mode - 1080p - 60 fps
  • Quality mode - 1800p - 60 fps
  • RayTracing - 1440p - 60 fps

Xbox Series X

  • Performance mode - 1080p - 60 fps
  • Quality mode - 2160p - 60 fps
  • RayTracing - 1440p - 60 fps

Xbox Series S

  • Performance mode - 1080p - 60 fps
  • Quality mode - 2160p - 30 fps

Verder voegt de update op alle PlayStation- en Xbox-consoles het Ascension-level aan Crysis Remastered toe. Daarin kruipen spelers in de cockpit van de MV-24H Vulture VTOL. Dat is niet het enige, want daarnaast krijg je op alle bovenstaande consoles ook toegang tot Nanosuit controls en worden er meer dan honderd bug fixes doorgevoerd.

Advertentie

Ga naar comments (0)

Over de auteur

Glenn Nouws

Glenn Nouws

medewerker

Door een spierziekte rolt Glenn door het leven in een elektrische rolstoel en is hij een gedreven Powerchair hockey-speler. Sinds zijn eerste aanraking met de PlayStation 1 is hij ook verslaafd aan alles wat met gaming te maken heeft.

Gerelateerde content

Verder op de site...

Reacties (0)

Verberg laag-scorende commentaren
Sorteer op
Thread